Nazaj na novice

Izšla je nova številka Sveta pod Triglavom

21.12.2023
Izšla je nova številka Sveta pod Triglavom
Prebivalce Triglavskega narodnega parka bo v teh dneh v poštnih nabiralnikih razveselila čisto sveža, 32. številka časopisa Svet pod Triglavom, ki obeta veliko zanimivega in poučnega branja. Časopis je na voljo tudi v naših informacijskih centrih in na spletu.

V tokratni številki časopisa, ki je namenjen prebivalcem, obiskovalcem prijateljem in podpornikom Triglavskega narodnega parka, med drugim opozarjamo na razpolovljen Triglavski ledenik in pojasnjujemo razloge za to dogajanje; opisujemo značilnosti pastirske arhitekture, ki je nekaj posebnega; preberete lahko več o volkovih na območju Triglavskega narodnega parka, o tem, kako so poletne ujme poškodovale gozdove v našem edinem narodnem parku,…

 

Časopisu smo dodali tudi nagradno križanko, koledar, opis in napotke za zimski pohod v hribe,… Če ne sodite med prebivalce Triglavskega narodnega parka, ki časopis vselej prejmejo v svoje gospodinjstvo, ga lahko poiščete v naših informacijskih središčih ali ga prelistajte na spletu na tej povezavi.