Nazaj na novice

Nagrade v nagradni igri za trajnostni obisk Triglavskega narodnega parka podeljene

14.09.2023
Nagrade v nagradni igri za trajnostni obisk Triglavskega narodnega parka podeljene
V petek, 8. septembra 2023, se je končala nagradna igra za uporabnike aplikacije Triglav DRAJV, ki je spodbujala trajnostni obisk Triglavskega narodnega parka. Sledil je žreb, nagrajenci pa so o nagradah že obveščeni.

Nagrajenci nagradne igre Triglav DRAJV, ki so si priložnost za nagrado prislužili s parkiranjem svojega vozila na obrobju Triglavskega narodnega parka, srečo pa so imeli tudi pri žrebu, so obvestila o nagradah prejeli v aplikaciji in po pošti.

 

Nagradna igra Zavarovalnice Triglav je potekala od 25. avgusta do 8. septembra. Uporabnike aplikacije DRAJV je spodbujala, da so svoje vozilo parkirali na enem od 4 parkirišč na obrobju Triglavskega narodnega parka, s čemer so se uvrstili v žreb za vstopnice za naravne in kulturne znamenitosti v Triglavskem narodnem parku.

 

Med podeljenimi nagradami sta bili: 5 x 2 vstopnici za korita Mostnice, Bohinj; 5 x 2 vstopnici za Planšarski muzej v Stari Fužini, Bohinj; 10 x 2 vstopnici za obisk spominske cerkvice Sv. Duha v Javorci, Tolmin; 10 x 2 vstopnic za Info središče Dom Trenta, Trenta in 10 x 2 vstopnici za Slovenski planinski muzej, Mojstrana.

 

Zavarovalnica Triglav je partner Javnega zavoda Triglavski narodni park pri spodbujanju trajnostne mobilnosti in odgovornega obiskovanja Triglavskega narodnega parka.