Ponudniki z Znakom kakovosti TNP

Ponudniki z Znakom kakovosti TNP

Ponudniki z Znakom kakovosti Triglavskega narodnega parka: dokaz kakovosti, tradicije in sožitja z naravo v Triglavskem narodnem parku

Ponudniki z Znakom kakovosti Triglavskega narodnega parka s svojimi izdelki in storitvami odražajo visoko kakovost, skrb za tradicijo in sožitje z naravo v edinem nacionalnem parku v Sloveniji. Med prejemniki Znaka kakovosti TNP so tisti, ki proizvajajo in prodajajo prehranske izdelke, izdelke domače in umetne obrti, izvajajo gostinsko - turistične in druge javne ali zasebne storitve na območju občin Triglavskega narodnega parka in/ali Biosfernega območja Julijske Alpe.

Ponudnike, ki so prejemniki certifikata Znak kakovosti Triglavskega narodnega parka, prepoznate po zgornjem simbolu, ki omogoča jasno prepoznavnost uradno certificiranih izdelkov in storitev, ki dosegajo standarde kakovosti, ki se odražajo na področju varstva okolja, ohranjanja narave in biodiverzitete ter ohranjanja kulturne dediščine.

Poiščite simbol Znaka kakovosti in podprite tiste, ki si z visokimi standardi kakovosti prizadevajo za ohranjanje naravne in kulturne dediščine Triglavskega narodnega parka!

Turistične kmetije z Znakom kakovosti Triglavskega narodnega parka:

TNP 2Kakovost mali6

Turistična kmetija Psnak

Zgornja Radovna 18, Mojstrana

www.triglav-radovna.eu

Turistična kmetija Plajer

Trenta 16a, Soča

www.eko-plajer.com

Turistična kmetija Černuta

Log pod Mangartom 40, Log pod Mangartom

domen.cernuta@gmail.com

Turistična kmetija Jelinčič

Soča 50, Soča

www.kmetijajelincic.si

Turistična kmetija Gorjup

Podjelje 19, Srednja vas v Bohinju

www.ekokmetija-gorjup.si

Turistična kmetija Lovrč

Čadrg 8, Tolmin

www.prilovrcu.si