Fotografska razstava Narodni parki – v skrbi za naravo

03.07 - 30.09.2017 / info mesta TNP in okolica

Title

Vljudno vabljeni na odprtje razstave Narodni parki – v skrbni za naravo z vrhunskimi fotografijami motivov iz Združenih držav Amerike in Triglavskega narodnega parka v četrtek, 25. maja 2017, ob 20.00, v Infocentru Triglavska roža Bled. Razstava, ki so jo pripravili Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani, National Geographic Slovenija in Turizem Ljubljana, je bila predhodno na ogled v parku Tivoli v Ljubljani, do konca septembra pa  bo predstavljena na različnih mestih v Triglavskem narodnem parku in okolici in sicer v Infocentru Triglavska roža Bled, Informacijskem središču Dom Trenta, Centru TNP Bohinj v Stari Fužini, na Pocarjevi domačiji v Zgornji Radovni , v Športnem centru Pokljuka na Rudnem polju in v Zeleni hiši TIC Kobarid.

Na odprtju na Bledu bodo gostje iz ZDA predstavili ameriški narodni park Crater Lake, s katerim bo Triglavski narodni park podpisal sporazum o sodelovanju. Na odprtju bo nastopil multi-instrumentalist Boštjan Gombač s pevskim zborom Glasbenega centra DoReMi z Bleda.   

Triglavski narodni park dogodek pripravlja v sodelovanju z Veleposlaništvom Združenih držav Amerike in Ministrstvom za okolje in prostor. 

Termini

  • 03.07 - 30.09.2017 Infocenter Triglavska roža Bled