Delovanje Javnega zavoda Triglavski narodni park od 19. maja 2020 dalje

19.05.2020

Zaradi bistveno izboljšanega epidemiološkega stanja in rahljanja ukrepov s strani Vlade RS je Javni zavod Triglavski narodni park s sedežem na Bledu, Ljubljanska cesta 27, od 19. maja 2020 v času uradnih ur ponovno odprt za stranke.
Stranke prosimo, da se vnaprej najavijo po telefonu (04 57 80 200) ali elektronski pošti (triglavski-narodni-park@tnp.gov.si ) oziroma pri posameznih službah (povezava na kontakte: https://www.tnp.si/sl/javni-zavod/kontakti-in-uradne-ure/).

Obratovanje informacijskih središč:
Kot smo že poročali, so informacijska središča Triglavskega narodnega parka: Informacijsko izobraževalno središče Dom Trenta, Center Triglavskega narodnega parka Bohinj in Infocenter Triglavska roža Bled odprta od 11. maja 2020 dalje, po posebnem odpiralnem času od 10. do 14. ure, vse dni v tednu. Obiskovalcem so na voljo informacije, obisk trgovine je mogoč v zelo omejenem delu, obisk razstav pa do nadaljnjega ni mogoč.


Uporaba zaščitne maske za stranke in obiskovalce je obvezna. Ob vstopu v sprejemno pisarno oziroma v informacijsko redišče si razkužite roke in upoštevajte priporočeno varnostno razdaljo (vsaj 1,5 metra).